Tarieven en Vergoedingen

Consulten

Het 1e consult duurt ongeveer een uur. De prijs is € 105,00. Wanneer het consult extra tijd in beslag neemt is dat inbegrepen, evenals de tijd vooraf om de vragenlijsten door te nemen.
Ook zijn de levendbloedanalyse, voedingsadviezen en lifestyleadviezen inbegrepen, zodat je weet hoe je een en ander aan kunt pakken.

Vervolgconsulten zijn € 52,50 en duren ongeveer een halfuur. Wanneer vervolgconsulten langer dan een halfuur duren, zal ik die tijd evenredig berekenen.

Een telefonisch consult is ook mogelijk.

Metabolic Balance®

Ik bied je een op maat gemaakt voedingsprogramma en persoonlijke begeleiding tijdens 10 consulten voor een pakketprijs van € 850,00 *
Wat je daarvoor krijgt? Een betere kwaliteit van leven:

  • Je rekent definitief af met overgewicht
  • Je barst weer van de energie
  • Typische (overgangs-)kwalen verminderen of verdwijnen (stijfheid, slaapproblemen, maagklachten, opvliegers, hoge bloeddruk, te hoog cholesterolgehalte, enz.)

* Dit bedrag bestaat uit de laboratoriumkosten, het persoonlijke voedingsplan en 10 consulten van 30 minuten. Betaling geschiedt voor aanvang van het programma.

Wil je eerst meer weten wat je kan verwachten van het Metabolic Balance programma? Boek dan eerst een informerend gesprek, dan kijken we samen of het bij jou past.

Vergoeding en verwijzing

Consulten of een gedeelte daarvan, worden vergoed wanneer je aanvullend verzekerd bent. Kijk voor de zekerheid je polisvoorwaarden na. Je kan rechtstreeks, zonder verwijzing van je huisarts, een afspraak maken. Ik ben opgenomen in de Vergelijk & Kies-site 2018.

Eigen risico?
Het ‘eigen risico’ geldt alleen voor het basispakket. Een consult bij mij valt onder je aanvullende verzekering en staat dus helemaal los van het eigen risico.

MBOG overzicht Zorgverzekeraars vergoedingen 2018

MBOG